Zaposleni u Opštini Bar oštetili budžet za 14.817 eura
Bar

Krivične prijave zbog nesavjesnog rada u službi

Zaposleni u Opštini Bar oštetili budžet za 14.817 eura

Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, podnijeli krivičnu prijavu nadležnom tužiocu u ODT u Baru protiv dva lica osumnjičena da su počinila krivično djelo nesavjestan rad u službi.

Krivične prijave u redovnom postupku podnijete su protiv D.V. (41) i M.N. (36), oboje iz Bara, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

"Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su, u svojstvu zaposlenih u Opštini Bar – Sekretarijat za privredu, prilikom vršenja terenskih provjera koje se odnose na opravdanost zahtjeva lica koja su aplicirala shodno javnim pozivima za subvencije u poljoprivredi u 2018. godini, zapisnički konstatovali opravdanost zahtjeva, iako lica nijesu ispunjavala opšte i posebne uslove za dobijanje subvencija", saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su na ovaj način, sumnja se, pričinili štetu Budžetu Opštine Bar u iznosu od 14.817 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.