Luka Lazukić podnio tužbu protiv dadilje
Luka Lazukić

Luka Lazukić podnio tužbu protiv dadilje

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pjevačicin bivši suprug podnio je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svjedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Dadilja, koja je u noći kada je Nataša navodno pretučena čuvala njenu i Lukinu ćerku Katju, svjedočila je u novembru 2018. pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Kako je Kurir tad prenio, Jovana je ispričala pred sudijom da ostaje pri iskazu iz istrage. Ona je navela da je u vrijeme sukoba Nataše i Luke bila u sobi s njihovom dvomjesečnom bebom i da je čula galamu, vrisku i pomjeranje namještaja.

“Uznemirena djevojka rekla je da nije smjela da izađe iz sobe, jer se strašno uplašila i brinula za svoju i Katjinu bezbjednost”, rekao je prošle godine izvor.

Podsjetimo, Luku Lazukića optužila je supruga Nataša Bekvalac za nasilje u porodici jer ju je, kako je navela, pred sudom u aprilu prošle godine nakon svađe pretukao u njenom stanu na Dedinju. U to vrijeme dadilja je bila u sobi s njihovom bebom. Luka tvrdi da je nevin i to pokušava da dokaže, a sada je optužio i dadilju da nije ispričala istinu.

Sledeće ročište po tužbi za nasilje je 25. aprila, a paralelno se vodi i brakorazvodna parnica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.