U Hrvatskoj na snazi upozorenje zbog olujnog nevremena
Foto: Ilustracija

Očekuju se obilne padavine

U Hrvatskoj na snazi upozorenje zbog olujnog nevremena

U Hrvatskoj je u toku noći došlo do velike promjene vremena s obilnim padavinama s grmljavinom, u nekim djelovima zemlje i sa snijegom.

Na primorju će duvati jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Na Jadranskoj magistrali od jutros je ponovo na snazi zabrana saobraćaja za autobuse na sprat i vozila s kamp prikolicama zbog jakog vjetra, dok su zbog kiše u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i centralnoj Hrvatskoj mogući odroni, prenosi zagrebački Index.

Kako se navodi, u prekidu su i katamaranske linije Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Rijeka-Rab-Novalja, Ubli - Vela Luka - Hvar - Split, Jelsa - Bol - Split, Vis - Split i Korčula-Hvar-Split.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.