Vladimiru Ulami ugrožena bezbjednost u zatvoru
Ulama

Prebačen u najobezbjeđeniji dio ZIKS-a

Vladimiru Ulami ugrožena bezbjednost u zatvoru

Vladimir Ulama, koji izdržava tri mjeseca zatvorske kazne zbog nedozvoljenog držanja pištolja, prebačen je iz zatvora za kratke kazne u C paviljon. Kako Pobjeda saznaje, Ulama je prebačen iz bezbjednosnih razloga.

Taj zatvorenik, koji je do skoro bio u istražnom zatvoru zbog optužbi da je ubio Petrovčanina Nemanju Medina, smješten je u najobezbjeđeniji dio zatvora.

Ulama i Mijović su prošle sedmice oslobođeni optužbe za ubistvo Medina. Tu odluku je donijelo vijeće sudije Vesne Moštrokol, saopštivši da navodi iz optužnice nijesu dokazani.

Ulama je tada prebačen na izdržavanje kazne.

Na ročištu za iznošenje završnih riječi zastupnik optužnice, tužilac VDT-a Željko Tomković kazao je da izvedeni dokazi potvrđuju osnovanost optužnice i zahtijevao je od suda da optužene oglasi krivim i kazni po zakonu.

S druge strane, branilac okrivljenih Ulame i Mijovića, advokat Branko Anđelić naveo je da bi svaka odluka mimo oslobađajuće bila suprotna istini.

U završnim riječima predstavnik porodice Medin, Miloš Medin, kazao je da bi Nemanja dao život za osobu koja je njega ubila.

Prema optužnici VDT-a, Medin je nestao 8. jula 2016, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli „megan“ koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

Tijelo Medina do danas nije pronađeno.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.