Ni štikle je ne mogu spriječiti da žonglira loptom kao Ronaldo (FOTO) (VIDEO
Harijet Pavlou, foto: Instagram

Ni štikle je ne mogu spriječiti da žonglira loptom kao Ronaldo (FOTO) (VIDEO

Harijet Pavlou je zvijezda u svijetu žongliranja fudbalskom loptom, a na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca za koje često objavljuje zabavne snimke svojih sposobnosti.

Simpatična Britanka stekla je veliku popularnost prije nekoliko godina kada je na Fejsbuku objavila snimak na kojem se vidi njen rutinski trening u dvorištu kuće.

Snimak je privukao pažnju Denija Makgija, osnivača „Global fristajla“ – organizacije za promociju fudbalskog slobodnog stila, koji su je pozvao da nastupi na audiciji, nakon čega je postala internet zvijezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

U ranom djetinjstvu je igrala fudbal za „Arsenal“ i bila u reprezentaciji Engleske, ali nije mogla da nastavi jer je živjela van Londona, gdje su bili treninzi.

„Počela sam da igram za Arsenal, ali je postalo teško jer sam morala dugo da putujem do Londona. Zbog toga sam prestala. Igrala sam iza napadača na desetki“, kaže Pavlou. 

Dvadesetosmogodišnja žonglerka ima toliko dobru kontrolu lopte da je čak ni štikle ne mogu spriječiti u imitaciji Kristijana Ronalda, prenosi RTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.