DPS HN: Nova afera trese posvađanu lokalnu vlast u Herceg Novom
DPS HN

DPS HN: Nova afera trese posvađanu lokalnu vlast u Herceg Novom

Još se nije stišala bura oko Betonske afere, a na pomolu je nova, već sada popularno nazvana Đe si brate? Dvije afere u dva mjeseca, sa istim licem u glavnoj ulozi - Draganom Šimrakom, predsjednikom opštinskog odbora SDP-a, kazali su iz OO DPS Herceg Novi.

Oni su naveli da je prvo je Dragan Šimrak prenio pravo upravljanja u svojoj firmi na Katarinu Šimrak, ali joj nije dopustio da potpiše ugovor o izradi betonske galanterije, već je to učinio sam.

"Više je nego jasno kakva je uloga Katarine Šimrak u firmi Dragana Šimraka. Sada je, ovaj menadžer Opštine Herceg Novi i nekadašnji odbornik u lokalnoj skupštini, kao javni funkcioner stupio u poslovni odnos sa organom vlasti u kojem obavlja funkciju. Potpisao je aneks sporazuma sa firmom "C-Vračar" u vlasništvu njegovog brata Vukašina Šimraka, kojim Opština Herceg Novi plaća Vukašinu Šimraku prostor u kojem partijski radi Dragan Šimrak. U razlomku koji uvijek u brojiocu i imeniocu ima nekog Šimraka, nije važno da li je brojilac Katarina ili Vukašin, Dragan je uvijek zajednički imenilac. Ovo je najbolji primjer politike koju zagovara SDP", zaključili su iz OO DPS-a HN.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.