Darko Šarić hitno prebačen u bolnicu zbog srčanih tegoba
Darko Šarić

Darko Šarić hitno prebačen u bolnicu zbog srčanih tegoba

Darko Šarić, koji je nepravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, hitno je u ponedjeljak prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" zbog srčanih tegoba.

Kako prenose regionalni mediji, uz velike mjere objezbeđenja, Šarić je dva dana zadržan na klinici, gdje je detaljno pregledan.

Šarić je u decembru prošle godine osuđen na 15 godina zatvora zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 2008. i 2009. pokušala da prošvercuje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

U pritvoru je od 18. marta 2014, kada se dobrovoljno, sa nepoznate lokacije, predao srpskom pravosuđu, prenosi Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.