Milačić na trgu zapalio NATO zastavu (FOTO)
Foto: Prava CG

Milačić na trgu zapalio NATO zastavu (FOTO)

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić u prisustvu čelnika i članova partije, na glavnom gradskom trgu u Podgorici, zapalio je ogromnu zastavu NATO saveza, deset metara dužine i dva metra širine, i time ovoj alijansi čestitao sedamdeseti rođendan, ali i dvadeset godina od bombardovanja SRJ, saopšteno je iz Prave CG.

„NATO, nek ti je srećan rođendan. Da Bog da ti bio poslednji“ i istakao da je riječ o najvećoj zastavi NATO saveza koju je neko, u istoriji ove alijanse, zapalio, u želji da pošalje poruku da je riječ o nedemokratskoj organizaciji koja ubija nedužne širom svijeta, te da je ovo plamen slobode koji treba da se vidi do Vašingtona i Brisela.

Milačić je rekao da će ovo biti tradicija, svakog četvrtog aprila, sve dok se odluka o članstvu Crne Gore u NATO savezu ne donese demokratski, na fer i slobodnom referendumu, kako to želi ogromna većina građana Crne Gore.

n24

Nakon paljenja zastave, Predsjednik Prave Crne Gore zajedno sa prisutnim članovima uputio se, preko Ruskog mosta, do Ministarstva odbrane, gdje je Milačić preko ograde bacio ostatke NATO zastave, koju je prethodno spalio.

„Ministar odbrane Predrag Bošković danas je poručio da je NATO savez najuspješnija vojno-politička organizacija u istoriji. Evo jednom da se usaglasim sa ministrom Boškovićem, nekadašnjim pripadnikom formacije Beli orlovi. Tačno je gospodine Boškoviću da je NATO najuspješnija organizacija u istoriji, ali najuspješnija u ubijanju, u razaranju, u širenju nestabilnosti, ne samo u Crnoj Gori, već širom svijeta. Najuspješnija je u još nečemu, u ubijanju naše djece i sram da te bude ministre Boškoviću za ovakvu izjavu", kazao je Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.