HN: Dva udesa, jedno lice lakše povrijeđeno
Saobraćajka kod tunela, foto: Radio Jadran

HN: Dva udesa, jedno lice lakše povrijeđeno

U Herceg Novom su se jutros dogodile dvije saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno, saznaje Radio Jadran.

Naime, oko 10 h na Podima, automobil škoda BiH registarskih oznaka skrenuo je u suprotnu traku i udario kamion autoprevoznika DOO Bokić.

Škodom je upravljao državljanin BiH koji je zadobio lakše tjelesne povrede, zbog kojih je prebačen u Bolnicu Meljine. Sa njim je u autu bila jedna žesnka osoba koja je prošla bez povreda. Saobraćaj na putnom pravcu na Podima bio je obustavljen 20 min, prenosi Radio Jadran.

Nakon te, još jedna saobraćajna nezgoda desila se ispred tunela u Zelenici, u pravcu ka Meljinama, oko 11 h, međutim pričinjena je samo manja materijalna šteta na vozilima. Uviđaj je, u toku, ali se saobraćaj odvija nesmetano.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.