Podgoričanka uhapšena zbog pištolja-olovke, oduzeto vozilo i skupocjeni sat
Foto:Facebook

Članica ženske bande odranije poznata policiji

Podgoričanka uhapšena zbog pištolja-olovke, oduzeto vozilo i skupocjeni sat

Andrijana Mišolić (28) iz Podgorice uhapšena je kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla pištolj sa metkom u cijevi.

Radi se o specifičnom oružju, malog kalibra, u obliku olovke, koji se teško prepoznaju i pronalaze. Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičena se u bezbjednosnim službama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

Podgorička policija je postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, pretresla stan i druge prostorije koje koristi Mišolić.

Ona je nakon pretresa uhapšena i uz krivičnu prijavu privedena osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nakon saslušanja tužilac je donio rješenje o zadržavanju Mišolić u policijskim prostorijama do 72 časa, nakon čega će biti privedena sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici.

Od Mišolić je radi provjere privremeno oduzeto vozilo „golf 7“ kao i skupocjeni sat „roleks“ radi provjere porijekla.

"Pretres stana koji je A. M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim djelima",pojasnili su iz policije.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja, podsjeća Pobjeda.

Ova Podgoričanka jedna je od akterki sa snimka na kojem grupa djevojaka brutalno tuče bivšu drugaricu. U presudi je tada navedeno da je snimak nastao na nagovor Mišolić.

Djevojke su žrtvu automobilom odvele u šumu, a onda je tukle nogama i rukama. Za to vrijeme napadnuta djevojka ih moli da je puste i ne udaraju, podsjeća podgorički list.

Mišolić se osim za nasilničko ponašanje teretila i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević, akterkom snimka na kojem je zabilježeno prebijanje djevojke.

Mišolić i Lačević su kažnjene po 1.200 eura zbog krađe dvije bunde i pet haljina. Presudu je donijelo vijeće sudije Arsena Popovića.

U obrazloženju odluke istaknuto je da se Dijana Radonjić nije pridružila krivičnom gonjenju Mišolić i Lačević. Prema stavu suda, olakšavajuća okolnost za osuđene bila je što su sve ukradene stvari vraćene.

Prema navodima optužnog prijedloga, Lačević i Mišolić terete se da su u martu 2016. godine došle u stan Radonjić i uzele haljine i bunde.

Kako piše u optužnom prijedlogu, nijesu željele da plate, opsovale su, odgurnule radnicu i izašle.

Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.