Hari i Megan postavili rekord na Instagramu
Hari i Megan, foto: Getty Images

Hari i Megan postavili rekord na Instagramu

Britanski kraljevski par, princ Hari i njegova supruga Megan Markl, uspjeli su da skupe milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu brže nego bilo ko drugi, saopštila je danas Ginisova knjiga rekorda.

Oni su juče otvorili zajednički nalog na Instagramu koji je dobio milionitog pratilaca za manje od šest sati lako oborivši rekord južnokorejske pop zvijezde Kanga Danijela.

Nalog kraljevskog para do sada je skupio više od 2,6 miliona pratilaca.

Hari i Megan su profil nazvali "Saseksrojal" (sussexroyal) i naveli da će ga koristiti za dijeljenje važnih objava.

Interesovanje za njihov profil vjerovatno je povećano zbog činjenice da Megan treba da se porodi krajem aprila ili početkom maja, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.