U Skadru uhapšeni Nikšićanin i Danilovgrađanin sa 150 kg marihuane
Foto: Ilustracija

Akcija albanske policije

U Skadru uhapšeni Nikšićanin i Danilovgrađanin sa 150 kg marihuane

Albanska policija uhapsila je juče u Skardru Radovana Bulajića (42) iz Danilovgrada, Marka Rašovića (36) iz Nikšića i Kristijana Palija (25) iz Skadra, te zaplijenila 151 kilogram marihuane i dva vozila.

Hapšenje navedenih osoba u akciji kodnog naziva "Bardhaj" uzrokovano je pretragom vozila "folksvagen" s crnogorskim tablicama, koje je preko graničnog prelaza Hani i Hoti u Albaniju uvezao Radovan Bulajić, navodi se u saopštenju albanske policije.

U automobilu je pronađeno 25 paketa, a u 13 se nalazila marihuana ukupne težine 151 kilogram koja je zaplijenjena.

"Kao materijalni dokazi, zaplijenjena su dva vozila, pet mobilnih telefona, par dvogleda i jedan euro. U toku su istrage za identifikaciju i hvatanje drugih osoba uključenih u ovu kriminalnu aktivnost", piše u saopštenju tamošnje policije, prenijele su Vijesti.

Postupak je, tvrde, proslijeđen Osnovnom tužilaštvu u Skadru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.