Đurđevac: Zbog tri ili četiri idiota Crna Gora stavljena na stub srama
Miomir Đurđevac

Đurđevac: Zbog tri ili četiri idiota Crna Gora stavljena na stub srama

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Crne Gore Miomir Đurđevac učestvovao je u Lonodnu na Uefinoj konferenciji o diskriminaciji u fudbalu.

Nezaobilazna tema bila je i utakmica između Crne Gore i Engleske na kojoj su bili rasistički ispadi od strane nekolicine crnogorskih navijača upućeni tamnoputim fudbalerima Engleske.

"Ne kažem da ih nije bilo. To je nekoliko idiota i zbog tri ili četiri idiota, Crna Gora je stavljena na stub srama", kazao je Đurđevac, prenosi AP.

Generalni sekretar našeg Saveza pozvao je engleske fudbalere da opet dođu u Crnu Goru.

5c99402b513048afa18278bf0a0a0a64crnagoraengleskapreview

Foto: AA

"Volio bih da opet dođu u Crnu Goru, da možemo da uživamo gledajući ih kako igraju, da ih dočekamo ovacijama. A, ako se dokaže da su vrijeđani u Crnoj Gori, to je bio akt nekoliko pojedinaca, nekoliko budala, za koje neće biti mjesta na našem stadionu", rekao je Đurđevac.

On se i izvinio svima koji su bili pogođeni uvredama sa tribina.

"Zbog svih nas i zbog medija, želio bih da se izvinim svima koji nose veoma loše utiske iz Podgorice i trebalo bi da pustimo inspektore Uefe da rade svoj posao bez pritiska", kazao je Đurđevac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.