Tuča u Domu učenika: Maloljetniku polomljena jagodična kost
Dom učenika, foto: Bar info

Krivična prijava protiv drugog maloljetnika

Tuča u Domu učenika: Maloljetniku polomljena jagodična kost

Barska policija je preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Naime, policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za HMP Bar, 19. marta 2019. godine, da je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina.  Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten", saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom barska policija je došla do saznanja da ovoj maloljetnik nije povredu zadobio na način na koji je naveo već da je navedenog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između ovog lica i L.M.

"Tom prilikom je L.M. ovom maloljetniku nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv L.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.