Radulović: Bungalovi na Crnom jezeru ako se sa građanima dogovore da je to interes Žabljaka
Radulović

Radulović: Bungalovi na Crnom jezeru ako se sa građanima dogovore da je to interes Žabljaka

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović kazao je da će se bungalovi na Crnom jezeru graditi ako se sa građanima dogovore da je to interes Žabljaka. Ako većina građana bude protiv od toga, ministar kaže da će se odustati.

"U petak će Luka Bulatović organizovati prezentaciju projekta. Potpuno smo ubijeđeni da Žabljačani nemaju potpunu informaciju, odnosno ako je informacija ono čime sad raspolažu, onda su na potpuno pogrešnom putu", kazao je Radulović za TV Vijesti.

On je dodao da objekti, po planu, nijesu postavljani tamo gdje ima drveća.

"Skidanje sa UNESCO liste je potpuno isključeno, tako da uživajte građani Žabljaka. Razgovaraćemo sa vama tome, pa ako se usaglasimo da je to interes Žabljaka, bice građeno, ako ne, nije to sveto pismo. Mi mislimo da smo napravili dobru stvar za Žabljak", kazao je Radulović.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.