Deset medalja za TK Akademac na Prvenstvu Crne Gore

Deset medalja za TK Akademac na Prvenstvu Crne Gore

Članovi tekvondo kluba Akademac iz Podgorice okitili su se sa novih deset medalja na danas održanom Prvenstvu Crne Gore za uzrastne kategorije kadeti/kinje i seniori/ke u obije sportske discipline sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i tehničkoj disciplini izvođenja formi (poomsae).

Akademac je nastupio sa 10 takmičara/ki, u obije discipline i osvojio je 10 medalja (2 zlatne, 3 srebrne i 5 bronzane) i ekipno 3.mjesto u disciplini izvođenje formi (poomsae). 

U disciplini sportska/olimpijska borba (kyorugi) srebrne medalje su osvojili senior Savo Aligrudić (-87kg) i kadet Milija Radosavović (-61kg), dok su bronzane osvojili kadetkinja Mira Jovanović (-51kg) i kadet Viktor Šćepanović (-41kg).

IMG20190331105054

U disciplini izvođenje formi (poomsae), u individualnim kategorijama, zlatne medalje su osvojili kadetkinja Lucia Rajković (majstorska kategorija KB-3) i senior Kristijan Trajčeski (kategorija SA-2),  dok su bronzane medalje osvojile kadetkinje Sara Dragojević i Marija Aranđelović (obije u kategoriji KB-02). 

IMG20190331163103

U kategoriji tim, kadetkinje Akademca u sastavu Lucia Rajković, Marija Aranđelović i Sara Dragojević (kategorija TB-1) su osvojile srebrnu medalju. 

U generalnom plasmanu u disciplini izvođenje formi, Akademac je osvojio 3.mjesto ekipno. 

Glavni treber kluba Zoran Nedić saopštio je da su više nego zadovoljni ostvarenim rezultatima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.