Londonska policija traga za počiniocem niza napada nožem
London

Londonska policija traga za počiniocem niza napada nožem

Londonska policija traga za čovjekom za koga se vjeruje da je u nizu napada nožem povrijedio četvoro ljudi.

Dvije žrtve, 45-ogodišnja žena i 23-ogodišnji muškarac, su u kritičnom stanju u bolnici dok su dva muškarca zadobila ozbiljne povrede.Policija vjeruje da su oni svi nasumice izabrani i izbodeni nožem od pozadi bez upozorenja.

Povezuju se ova četiri napada koja su se dogodila u četvrti Edmonton u sjevernom Londonu, od 19 časova u subotu do 10 sati u nedjelju, navela je policija.

Policija će pojačati prisustvo u toj četvti posle ova četiri napada.

Takođe je saopšteno da napadi nisu povezani sa terorizmom. 

Glavni inspektor Stjuart Smili je rekao da izgleda da su žrtve izabrane nasumice zato što su bile same i ranjive.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.