Kragujevac: Zaplijenjeno 102 kg marihuane i 10 bombi
Foto:MUP Srbije

Kragujevac: Zaplijenjeno 102 kg marihuane i 10 bombi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Kragujevcu su zaplijenili više od 102 kilograma marihuane, deset bombi i uhapsili četiri osobe iz Aranđelovca, dok će protiv još jedne biti podnijeta krivična prijava.

Uhapšeni su M.T. (1991), M.J. (1992) i M.J. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, a zbog istog krivičnog djela biće podnijeta prijava protiv dvadesetsedmogodišnjaka. 

Pomenuti M.J. (1983) se takođe sumnjiči i za krivično djelo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je zbog istog krivičnog djela uhapšen i M.J. (1995), saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Pretresom stanova i automobila, koje osumnjičeni koriste, pronađeno je 108 paketa sa više od 102 kilograma marihuane i deset bombi, od čega su četiri defanzivne i šest ofanzivnih.

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.