Popović: Uspjeh karatista na EP za ponos Crne Gore
Foto: Ilustracija

Čestitke za osvojene medalje

Popović: Uspjeh karatista na EP za ponos Crne Gore

Sjajan uspjeh crnogorskih karatista na Evropskom prvenstvu sve nas je obradovao i učinio ponosnim, kazao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Popović je, uputio najiskrenije čestitke Mariju Hodžiću za osvojenu srebrnu medalju i vicešampionsko mjesto, ali i Nikoli Maloviću koji je izborio bronzanu medalju i treće mjesto.

"Čestike za ovakav uspjeh upućujem i Karate savezu Crne Gore.", kazao je Popović.

On je istakao da su ovi "sjajni momci, šampioni Evrope, pokazali da zaslužuju snažnu podršku svih nadležnih sportskih institucija i da se velikim radom mogu postići ogromni uspjesi".

"Uz ogroman talenat naših sportista, najviša odličija i priznanja, kako za njih tako i za Crnu Goru, neće izostati", istakao je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.