Gusinje: Policija na groblju pronašla puškomitraljez
Pronađeno oružje, Foto:Uprava policije

U toku vještačenje

Gusinje: Policija na groblju pronašla puškomitraljez

Policija je na groblju u Gusinju u mjestu Martinoviće pronašla puškomitraljez a oružje je upućeno na vještačenje.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav pronašli su i zaplijenili puškomitraljez koji je bio odbačen na lokalnom groblju u mjestu Martinoviće u Gusinju, saopštila je jutros Uprava policije.

Naime, službenici policije Plava su juče oko 1,50h  došli do operativnog podatka da se na groblju, koje se nalazi uz sami magistralni put Plav – Gusinje, nalazi predmet umotan u foliju.

"Službenici OB Plav su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o oružju.Policijski službenici su navedene večeri osmatrali navedenu lokaciju i okolinu i u jutarnjim časovima su izvršili uviđaj. Utvrđeno je da se radi o vojnom vatrenom oružju – puškomitraljezu M-53 cal. 7,92 mm.", stoji u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Plavu.

Puškomitraljez će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Preduzimaju se dalje policijsko – tužilačke aktivnosti - saopštili su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.