Herceg Novi: Tokom protesta pao sa zida visokog četiri metra
Foto: Slavica Kosić

Prebačen u bolnicu

Herceg Novi: Tokom protesta pao sa zida visokog četiri metra

Novljanin N.K. koji je učestvovao na današnjem protestu Demokratske Crne Gore, Demosa i Crnogorske na trgu Hercega Stjepana u hercegnovskom Starom gradu, pao je sa zida visokog četiri metra i zadobio tjelesne povrede.

Protest je zbog ovoga bio prekinut na 10-ak minuta.

Kako prenosi Radio Jadran, N.K. (77) je pao sa stijene na stepenište ispred bivšeg ugostiteljskog kompleksa Lazarev vrt.

Tom prilikom je zadobio povrede grudnog koša i otvorene povrede glave, međutim, u svjesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen je u Bolnicu Meljine, na odjeljenje hirurgije.

"U Bolnici Meljine u toku je obrada, nakon koje će biti poznato hoće li N.K. eventualno morati da bude prebačen dalje u bolnicu Vaso Ćuković u Risnu. Služba Hitne medicinske pomoći dobila je poziv za intervenciju u 12.20 sati, a povrijeđeni N.K u Bolnicu je prebačen nakon 5 minuta", prenosi Radio Jadran.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.