Nakon hapšenja, Savović priznao nedjelo (FOTO)
Aleksandar Savović, foto: Facebook

Nakon hapšenja, Savović priznao nedjelo (FOTO)

Nakon što je policija uhapsila Aleksandra Savovića, zbog sumnje da je zapalio prodavnicu Igora Tomkića u Beranama, prema nezvaničnim saznanjima Savović je priznao nedjelo i na sebe preuzeo svu odgovornost.

Podsjetimo nadležni organi ali i političke partije odmah su osudili kukavički čin napada na Igora Tomkića, navodeći da šovinistički zločini iz mržnje ne smiju naići na odobravanje u multivjerskoj i multinacionalnoj Crnoj Gori.

Kako saznaje Antena M, Inspektori policije, čekaju da stignu forenzički dokazi.

Ne isključuje se mogućnost da je Savović, koji je već ranije zatvaran, odabran da se žrtvuje za ostale članove bande koja ordinira po DoLcu i maltretira porodicu Tomkić.

Ranije danas i na zvaničnom Fejsbuk profilu Savjeta za građansku kontrolu rada policije saopšteno je da je rasvijetljena paljevina imovine Tomkića.

IMG88b904c702547eaa6a0e253ff536f9abV

''To je važna poruka i potvrda sposobnosti Uprave policije da garantuje i obezbijedi efikasnu zaštitu lične i imovinske sigurnosti svakog građanina Crne Gore'', navodi se u objavi.

Vlada Crne Gore juče je na telefonski održanoj sjednici jednoglasno odlučila da odmah izdvoji i uplati 12.000 eura porodici Igora Tomkića iz Berana.

Napadi na Tomkića traju više od godinu i po, a posljednji se desio prije nekoliko dana kada mu je zapaljena prodavnica.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.