Uhapšen Beranac zbog sumnje da je zapalio Tomkićevu prodavnicu
Foto: UP

Policija će zaštiti Tomkiće

Uhapšen Beranac zbog sumnje da je zapalio Tomkićevu prodavnicu

Beranac Aleksandar Savović uhapšen je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio prodavnicu Igora Tomkića u Beranama, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi njemu se na teret stavlja krivično dijelo oštećenje i uništenje tuđe stvari.

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Sektora kiminalističke policije su u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na objektu – trafici u vlasništvu I.T. iz Berana i tom prilikom lišili slobode A.S. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon što je 28. marta oko 2 sata ujutru u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu Igora Tomkića policijski službenici CB Berane su preuzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identifikovao počinilac ovog djela.

"Tokom kriminalističke obrade privedno je i saslušano više lica.Preduzimajući navedene aktivnosti službenici CB Berane i službenici SKP-a su došli do sumnje da je požar podmetnuo A.S. On je lišen slobode i biće priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", kaže se u policijskom saopštenju.

Policija će, poručuju, i dalje preduzimati preventivne mjere i radnje na zaštiti Igora Tomkića i njegove porodice i imovine.

Kako su prenijeli mediji, Savović je priznao djelo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.