U Beranama kod maloljetnika pronađen i oduzet pištolj
Foto: Ilustracija

Uprava policije

U Beranama kod maloljetnika pronađen i oduzet pištolj

Službenici Uprave policije – Posebne jedinice policije (PJP) danas su vršili pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na području Berana, gdje su u sadejstvu sa službenicima CB Berane preduzimali aktivnosti na prevenciji kriminaliteta i pronalasku i oduzimanju nedozvoljenih stvari i predmeta.

"Službenici PJP su radi kontrole zaustavili i V.Z. (17), kod kojeg su pronašli i oduzeli pištolj CZ cal. 7,65 mm", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, lice su preuzeli službenici CB Berane radi daljeg postupanja.

"Službenici CB Berane su o događaju obavijestili nadležnog tužioca. Pištolj će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz UP-a.

Kako se dalje navodi u saopštenju, službenici CB Berane nastaviće sa preduzimanjem aktivnosti iz svoje nadležnosti na prevenciji, otkrivanju i sprječavanju vršenja krivičnih djela i prekršaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.