DPS Bar: Nezainteresovanost za pitanja Bara pravdaju saopštenjima, umjesto prisustvom sjednicama Skupštine opštine
OO DPS Bar

DPS Bar: Nezainteresovanost za pitanja Bara pravdaju saopštenjima, umjesto prisustvom sjednicama Skupštine opštine

Opozicioni odbornici Demokrata i njihovih koalicionih drugova ponovo su barskoj javnosti pokazali svoju neodgovornost izbjegavanjem da prisustvuju sjednici Skupštine opštine grada, za šta su iz njihovi birači izabrali kazali su iz Opštinskog odbora DPS Bar.

"Umjesto toga, kriju se po hodnicima zgrade Opštine jer ne mogu da obuzdaju svoju radoznalost, da bi prisluškivali - ali ne govore javnosti istinu, da je njihovo neprisustvo sjednici odraz prisluškivanja centrale partije, i da po nalogu Bečića, Milačića i Abazovića, željnih ulice i vanistitucionalnog djelovanja, slušaju Podgoricu koja im nalaže da sjednice eskiviraju, pošto njihovo prisustvo i onako nema nikakvog značaja ni uticaja", navode iz barskog DPS-a.

Oni su kazali da ovakvim djelovanjem oni pokazuju ko su i šta su, i da o pitanjima važnim za Bar ni ne razmišljaju. Dodajući da njih ne zanima kako će biti postavljeni rad i organizacija javnih preduzeća "Komunale djelatnosti", "Vodovod i kanalizacija" i "Kulturni centar".

"Njih nije briga kakav će biti Plan privremenih objekata u Baru, pa će se onda u sred ljetnje sezone javiti nekim "performansom", da kažu ono što su trebali kad se odžavala sjednica i usvajala odluka. Njihove glave nisu u Baru, i zbog toga je za njih rasprava o ovim odlukama beznačajna i nepotrebna za prisustvo i učešće. Njihove glave su u Herceg Novom, gdje planiraju da prošetaju za vikend, a onda da se provozaju i do Podgorice", ocjenjuju iz OO DPS Bar.

Navodeći da za razliku od Herceg Novog, u Podgorici im se već interesi mimoilaze. Kako su dodali u oba slučaja imaju direktivu da prikažu kako okupljaju veliki broj "građana" a zapravo će činiti dekor, kao i ostali aktivisti koje iz drugih gradova lider Demagoga, sa dva priključena ispod cenzusa, vuče po Crnoj Gori.

"Jedino što će Demokrate u Podgorici morati da se nadmeću sa DF-om za prevlast nad protestima, gdje moraju da zauzmu dobre startne pozicije za preuzmanje vođstva protesta od minorne grupe takozvanih građanskih politikanata.Ova družina odbornika opozicije živi u svijetu u kome neozbiljnim kampanjama i nerealnim obećanjima dobiju nešto podrške birača, a onda sjednicama Skupštine opštine ne prisustvuju, nego umjesto toga šalju prazna saopštenja uoči i nakon sjednica, u pokušaju da opravdaju sebe i svoje nadoknade, koje redovno znaju da uzmu. Izbjegavanjem rada Skupštine opštine, ovih četvoro odbornika pokazuje potpunu neozbiljnost, čime, neće uspjeti da prevare javnost Bara", zaključili su iz OO DPS Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.