Bugarski bokser pred sudom: Poljubac koji će ga skupo koštati! (VIDEO)
Foto: Screenshot

Bugarski bokser pred sudom: Poljubac koji će ga skupo koštati! (VIDEO)

Bugarski bokser Kubrat Pulev suspendovan je zato što je tokom intervjua posle meča poljubio novinarku bez njenog pristanka.

Čelnici boksa u Kaliforniji suspendovali su boksersku dozvolu 37-godišnjeg teškaša, koji je u subotu uveče posle pobjede protiv Rumuna Bogdana Dinua zgrabio za lice i poljubio u usta novinarku Vegas Sports Dejlija Dženifer Ravalo, kada ga je pitala o meču sa Tajsonom Fjurijem.

Pulev je rekao da su oni prijatelji, ali je Ravalo navela da su se upoznali dan ranije. 

Ona je podnijela tužbu protiv njega, a na konferenciji za medije rekla je da je bila "šokirana i ponižena" i da u prvi mah nije znala kako da reaguje.

Takođe, ona je navela da je Pulev posle intervjua "sa obije ruke uhvatio za zadnjicu", da se posle toga smijao i da je otišao kao da se ništa nije dogodilo.

Pulev mora da se pojavi pred Državnom sportskom komisijom Kalifornije, koja je, kako je navedeno, "ozbiljno shvatila incident".

Beta
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.