Zapaljen automobil brataniću Ranka Radulovića: Ponudio 10 hiljada eura za otkrivanje počinioca
Ranko Radulović

Ne zna koji bi mogao biti povod

Zapaljen automobil brataniću Ranka Radulovića: Ponudio 10 hiljada eura za otkrivanje počinioca

U požaru koji je u noći između srijede i četvrtka izbio na parkingu zgrade kod Autobuske stanice u Nikšiću oštećena su dva vozila, dok je džip „rendž rover sport“ gotovo u potpunosti izgorio, piše Dan.

Vlasnik tog vozila je Nikšićanin Miloš Radulović, koji je juče za Dan kazao da ne sumnja ni na koga, ali je ponudio nagradu od 10.000 eura za svaku pravu informaciju u vezi sa pomenutim događajem.

Obavještenja o toj ponudi juče su izlijepljena na brojnim lokacijama u gradskoj zoni Nikšića, a na njima je i Radulovićev broj telefona.

“Hoću i na taj način da pomognem policiji da slučaj što prije rasvijetli. Očekujem od njih da reaguju kako treba, upravo onako kako su reagovali kada bih ja nešto počinio”, rekao je juče Radulović, koji je bratanić Ranka Radulovića, hapšenog više puta zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i zbog zelenašenja.

Radulović je kazao da je vatra na vozilu napravila štetu od oko 70.000 eura.

Požar je izbio dva i po sata iza ponoći, a Radulović navodi da ga je policija o tome obavijestila juče oko 7.30, nakon čega je u Centru bezbjednosti dao izjavu.

“Zaista ne sumnjam ni na koga, ali bih volio da saznam ko je to uradio i zašto. Ne znam ni šta bi mogao biti povod, možda nekome smeta moje prezime”, kazao je Radulović.

Izvor: Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.