Bejbu bum u bolnici: Sve zaposlene babice u isto vrijeme trudne (FOTO)
Foto: Facebook

Bejbu bum u bolnici: Sve zaposlene babice u isto vrijeme trudne (FOTO)

Jedna od babica čak očekuje blizance, a sve će se poroditi u periodu između aprila i jula.

Zanimljiva situacija zadesila je Maine Medical Center, glavnu bolnicu u Portlandu, u američkoj saveznoj državi Mejn, gdje sve medicinske sestre babice u isto vrijeme očekuju bebu. 

Ovaj "bejbi bum", kako ga Amerikanci nazivaju, postao je viralan na internetu, a fotografija na kojoj osam od ukupno devet trudnih medicinskih sestara ponosno pokazuju svoje stomake brzo je preplavila društvene mreže. 

Jedna od babica čak očekuje blizance, a sve će se poroditi u periodu između aprila i jula. 

55557085101571012035243839077986264308776960n

Foto: Facebook

"Zaista je posebno dolaziti svaki dan na posao i gledati koleginice koje isto kao i vi svakodnevno posmatraju kako im stomaci rastu. Razgovaramo o našim iskustvima i zajedno prolazimo kroz drugo stanje", kazala je jedna od sestara Amanda Sper za magazin Women's Health. 

Druga sestra Samanta Giglio, koja očekuje drugo dete, kazala je kako je zadovoljstvo svedočiti situaciji u kojoj se sve koleginice brinu jedna o drugoj, prenosi portal Klix.ba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.