Berane: Tomkiću zapaljena prodavnica,
Foto:Antena M

Nakon prebijanja, novi napad na porodicu

Berane: Tomkiću zapaljena prodavnica, "sramota za državu"

Građane Berana šokirala je jutros vijest da je njihovom sugrađaninu Igoru Tomkiću tokom noći zapaljena prodavnica.Požar je izbio jutros u 2 sata, a napadači su kukavički čekali da dođe do smjene policijske zaštite, te iskoristili priliku da zapale radnju, piše Antena M.

U požaru je stradalo sve od čega su Tomkići zarađivali za život, radnja, oprema i roba koja se nalazila unutra a šteta se procjenjuje na hiljade eura.

Kako je portalu Antena M kazala njegova supruga Ivana u prodavnici je sve izgorjelo, a vatrogasci od vreline nijesu mogli da priđu objektu.

"Iz policije su nam rekli da su ih priveli, ali da imaju alibi", kaže Ivana.

Dodaje da je porodica prestrašena, da sklanjaju dijete, te da će danas poći i da odjavi radnju.

"Od nečega se mora živjeti, ali ne u uvoj državi izgleda", kazala je kratko gospođa Tomkić.

Adrijan Vuksanović iz HGI kaže da ga je jutros veoma uznemirila ta vijest.

"Ovo je sramota za državu, za cijelu državu i sve nas, teror se nastavlja. Ovo više nije samo stvar samo porodice Tomkić nego svih nas. Pomoći ću i u daljoj istrazi, da provjere što su pojedini pisali po društvenim mrežama nakon prebijanja Tomkića a ti neki su prijatelji ovih što su ga pretukli", kazao  je on Anteni M.

Podsjetimo, Igor Tomkić iz Berana, pretučen je prije desetak dana u svojoj prodavnici u ovom gradu samo zbog toga što je po nacionalnosti Hrvat.Tomkić je zadobio teške tjelesne povrede, a beranska policija je nakon ovog napada uhapsila dvije osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.