Biković: Išao sam krvav i gladan kod oskarovca na kasting
Miloš Biković

Biković: Išao sam krvav i gladan kod oskarovca na kasting

Glumac Miloš Biković je otkrio da je u školi imao jedinicu iz ruskog.

Biković, koji već godinama živi na relaciji Srbija-Rusija i snima za rusko tržište, imao je ocjenu "nedovoljan" iz ruskog jezika.

Ekipa filma "Balkanska međa" gostovala je na TV Pinku, a Biković koji je i producent tog filma je ispričao kako se pripremao za kasting kod Nikite Mihalkova.

"Kupio sam konzervu tunjevine da večeram, pa shvatio da nema otvarač i narednih 45 minuta pokušavao da je otvorim ključem od stana. Onda shvatim da idem kod oskarovca na kasting, da sam sav krvav, ostao sam gladan, a nisam ni prošao tekst," ispričao je on.

Ruski jezik mu, na početku, nije išao.

"Razredna u gimnaziji mi je predavala ruski, i u prvom razredu mi dala keca. To je bio prvi put da sam bio nedovoljan na polugodištu. Kasnije sam zavolio ruski, otkrio Dostojevskog, čitao djela i 'tripovao' da sam neki od njegovih junaka, neki ruski bogotražitelj", rekao je on.

Mondo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.