Brajović: Plavski odbor pokazao da SD može biti najjača partija
Sa sjednice OO Socijaldemokrata

Sastanak sa čelnicima Opštinskog odbora u Plavu

Brajović: Plavski odbor pokazao da SD može biti najjača partija

Opštinski odbor Socijaldemokrata Plava održao je sastanak kojem je prisustvovalo rukovodstvo partije. Sastanku su, ispred centrale partije, prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Luka Mitrović, menadžer SD-a za sjevernu regiju, saopšteno je iz te partije.

Predsjednik partije, Ivan Brajović, saopštio je da plavski odbor i njegov izborni rezultat "moraju biti primjer odborima Socijaldemokrata u svakom drugom gradu". Ovaj odbor, smatra Brajović, pokazao je da SD može mnogo više od onoga što trenutno jeste – da može da bude najjača partija i da ima ljude spremne da preuzmu odgovornost vođenja jedne opštine.

"To je SD u Plavu, a to će, kako vrijeme odmiče, SD biti i u ostalim gradovima Crne Gore", uvjeren je Brajović. On je naglasio da Socijaldemokrate "iz dana u dan dobijaju sve veću podršku građana Crne Gore i da je to proces koji niko ne može zaustaviti."

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, je istakao zadovoljstvo i podrškom koju SD ima u Plavu, kao i "radom lokalne uprave u kojoj su najveću odgovornost preuzeli upravo kadrovi iz naše partije". Šehović je podsjetio da je, "svoje prvo obećanje dato građanima Plava u predizbornoj kampanji ispunjeno je već u noći izbora,i da je SD postao najjača partija u toj opštini, a ujedno i prva opština u kojoj ima predsjednika iz svojih redova".

"Socijaldemokrate su, od parlamentarnih izbora do danas, za više nego duplo uvećale podršku građana Crne Gore i priliv novih članova se nastavlja", zaključio je Šehović.IMG1852

Sjednica OO Socijaldemokrata u Plavu

Predsjednik Opštine Plav, Mirsad Barjaktarević, rekao je da su "za kratko vrijeme napravljeni krupni koraci ka konsolidaciji opštinskih finansija, a istovremeno su, zahvaljujući i nesebičnoj podršci Vlade Crne Gore i premijera lično, stvorene pretpostavke za završetak započetih i započinjanje novih kapitalnih projekata, na koje se čeka decenijama."

Naglasio je da, "danas treba da obećamo našim sugrađanima da će se u Plavu bolje živjeti, a profesionalno i odgovorno upravljanje opštinom od strane ove lokalne vlasti je garant da se ide u tom pravcu."

U ulozi domaćina, predsjednik OO SD Plava, Omer Mehmedović, upoznao je prisutne sa aktuelnom situacijom u odboru i naglasio je da "se rad plavske lokalne vlasti ne zasniva na riječima, već na djelima, a da ta djela vide i osjećaju svi građani Plava."

Kako je saopšteno, članovi odbora su ovu priliku iskoristili i da, sa rukovodstvom partije, razgovaraju o projektima i investicijama koji su vezani za opštinu Plav. Mehmedović je istakao zadovoljstvo dosadašnjim radom plavskog odbora SD-a, konstatujući "značajan priliv novih članova, sa očekivanjem da će, na kraju mandata ove lokalne vlasti, zahvaljujući njenim dobrim rezultatima, rezultat SD-a u toj opštini biti još bolji od prethodnog."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.