Ispravio grešku sudije: Namjerno promašio nepostojeći penal (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Svijet oduševljen gestom

Ispravio grešku sudije: Namjerno promašio nepostojeći penal (VIDEO)

Fer-plej je jedna od najvažnijih stvari u sportu. Često to ističu mnogi, bilo da su treneri, bilo da su sportisti.

Nažalost, toga sve manje ima u najjačim ligama.

Međutim, djeca su tu da nas podsjete šta je zaista bitno. Na meču mlađih kategorija (do 14 godina) između Galatasaraja i Istanbulspora se dogodila jedna veoma zanimljiva situacija.

Naime, sudija, u ovom meču je to bila jedna žena, posle starta u kaznenom prostoru pokazala je na “bijelu tačku”. Kapiten Beknaz Almazbekov je uzeo loptu i namjerno je poslao daleko pored gola, jer je bio svjestan da nije bio penal.

Vrlo brzo je snimak postao hit na društvenim mrežama pa je tako Almazbekov dobio čestitke od mnogih poznatih sportista.

 Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.