Jelena Karleuša prvi put nakon smrti majke na snimanju
Jelena Karleuša, foto: RAS Srbija

Jelena Karleuša prvi put nakon smrti majke na snimanju "Zvezda Granda", a jedan detalj šokirao je mnoge

Jelena Karleuša je zbog smrti majke Divne Karleuše nekoliko nedjelja odsustvovala sa snimanja "Zvezda Granda", a danas se vratila u šou.

Jelena Karleuša je danas u pratnji svog menadžera došla u studio gdje se snimaju "Zvezde Granda".

Ona je ozbiljnog izraza lica i bez riječi izašla iz automobila i ušla u studio, i sve vrijeme je nosila naočare za sunce.

vZSk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWXprN01EQV8vNTdiYTJhYWMwYzM2MzYwZmVlNmZlOGY2NTQ1NDA4MDcuanBlZ5GTAs0DjgCBAAE

Foto: RAS Srbija

Pjevačica je prvi put nakon majčine smrti skinula crninu i na snimanju se pojavila u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji.

Nju je obezbjeđenje "Granda" sačekalo ispred studija i ispratilo je na snimanje.

Ovo je ujedno bilo i prvo pojavljivanje Jelene Karleuše u javnosti nakon komemoracije i sahrane majke Divne, a u "Zvezdama Granda" ju je prethodnih nedjelja mijenjala Ivana Peters.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.