Počinje suđenje Karleuše i Vranješa
Karleuša

Podnijela 120 tužbi protiv medija

Počinje suđenje Karleuše i Vranješa

Pjevačica Jelena Karleuša, koja je zbog objavljivanja eksplicitnih slika i snimaka, na kojima se navodno vidi ona, podnijela je 120 tužbi protiv medija i "osobe poznate pod imenom Ognjen Vranješ", koji je sporne fotke i klipove navodno i objavio.

Nije jedina koja je "presavila tabak" - i nju je tužio fudbaler Ognjen Vranješ, i to za povredu ugleda i časti, a prvi susret Jelene Karleuše s fudbalerom, biće već sljedeće nedjelje i to po njegovoj tužbi.

Prvo ročište povodom prijave Ognjena Vranješa biće sledjeće nedjelje.

"U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dvije strane suoče kako bi se utvrdila istina", rekao je neimenovani izvor "Kurira".

Razlog zbog kojeg su Vranješu "povrijeđeni ugled i čast" je otvoreno pismo na društvenoj mreži Facebook, koje je Jelena objavila, nedugo nakon što su u javnost isplivali eksplicitni snimci na kojima se navodno vidi ona.

Vranješ je tada protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvrijedila otvorenim pismom na Facebooku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.