Najpopularnije takičenje za bebe: Danas prijavljivanje za Suncanu puzijadu!
Sa puzijade

Najpopularnije takičenje za bebe: Danas prijavljivanje za Suncanu puzijadu!

U subotu, 30. marta, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovano četrnaesto izdanje Sunčane Violeta puzijade. Popularnu trku beba organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, u okviru dječije manifestacije Sunčane igrarije.

Prijavljivanje za puzijadu počinje danasod 13 sati, a pravo učešća imaju bebe koje nisu prohodale.

Roditelji prijave mogu slati putem Facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inboks) ili na mejl adresu: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

“Savjetujemo roditeljima da prijave pošalju odmah nakon 13 časova jer je interesovanje za takmičenje uvijek veliko. Imamo 90 takmičarskih mjesta i obično se sva popune u vrlo kratkom vremenskom periodu, nekada i za nepunih sat vremena. Prijave koje nam stignu prije zvaničnog početka prijavljivanja nećemo evidentirati, kako bi svi imali jednake šanse”, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Takmičarske trke će biti oganizovane u subotu, u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa Sunčanih igrarija, u terminima od 10:30 i od 17:30 sati. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a zadatak će im i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra, pojšanjavaju organizatori.

 Sponzor takmičenja, Violeta, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će pripremiti diplome.

U okviru manifestacije Sunčane igrarije biće organizovani edukativni i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. U okviru popodnevnog programa biće organizovan Rascvjetani maskenbal, tematska fešta pod maskama.

Pravo učešća u maskenbalu imaće mališani uzrasta do 13 godina, a prijavljivanje će početi u srijedu, 27. marta, kroz inboks facebook stranice Dan Sunca i putem mejla [email protected].

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.