Leković osumnjičen za ranjavanje Meštera
Mešter

Obračun Bjelopoljaca u Budvi

Leković osumnjičen za ranjavanje Meštera

Gavrilo Leković (40) sa prebivalištem u Budvi a porijeklom iz Bijelog Polja osumnjičen je za ubistvo u pokušaju Radoja Meštera takođe iz Bijelog Polja.

Budvanska policija je rasvijetlila krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu Meštera prije šest dana i  podnijela krivičnu prijavu protiv Lekovića.

Dežurna služba CB Budva  je 20. marta obaviješteni  od strane zaposlenih Hitne službe u Budvi da je u njihove prostorije pristupilo lice sa ustrelnom ranom u predjelu stomaka.

Iz policije su podsjetili da je Mešteru ukazana ljekarska pomoć nakon čega je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i na licu mjestu izvršen je uviđaj.  

Leković, vlasnik kluba Sparta u Bijelom Polju,  je, prema sumnjama policije, ispalio više hitaca put Meštera nakon svađe u budvanskom naselju Lazi.

"Preduzimajući operativne i druge kriminalisitičke mjere i radnje, policijski službenici su došli do sumnje da je predmetno krivično djelo počinio G.L. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u naselju Lazi u Budvi, iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog R.M. a kojom prilikom ga je jedan hitac pogodio u predjelu stomaka. G.L. se nakon izvršenog djela dao u bjekstvo", saopštila je Uprava policije.

Dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca policija je podnijela nadležnom tužilaštvu protiv G.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, dodali si iz UP.

Službenici policije intenzivno tragaju za Lekovićem.

Prema nezvaničnim informacijama portala Kodex, pucnjavi je prethodila svađa između dvojice Bjelopoljaca oko jednog lokala u Budvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.