Real daje za Mbapea 280.000.000 eura!

Najtraženija fudbalska zvijezda

Real daje za Mbapea 280.000.000 eura!

Španski velikan Real Madrid ponudiće Pari Sen Žermenu 280 milona eura za transfer napadača Kilijana Mbape, prenosi Frans Fudbal.

Kako se navodi, predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Peres dao je lično odobrenje za takav potez, a u toku ove nedelje napraviće temelj dogovara kako bi sve bilo spremno za ljetnji prelazni rok.

Mladi francuski reprezentativac postao je jedna od najtraženijih fudbalskih zvijezda, kada je na ljeto 2017. godine u PSŽ došao iz Monaka u transferu vrijednom 170 miliona eura.

Mbape ima 20 godina, postigao je 52 gola u 79 utakmica za "svece".

Madriđani iza sebe imaju sezonu za zaborav i od naredne kreće remont, a prva želja Zinedina Zidana je talentovani Francuz.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.