Počinje suđenje: Utvrdiće se da li je Miroslav Ilić otac ljekara iz SAD
Miroslav Ilić

Počinje suđenje: Utvrdiće se da li je Miroslav Ilić otac ljekara iz SAD

Stavljena je tačka na seriju žalbi Miroslava Ilića, koji je dvije godine bježao od suda i na sve moguće načine sprječavao da na vidjelo ispliva istina o tome da li je on biološki otac američkog ljekara Devina Antonovića, i da li je imao romansu sa njegovom majkom Mirjanom, prenose beogradski mediji.

Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je žalbu Miroslava Ilića, a početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je za sjutra, u Višem sudu u Beogradu, saznaje "Alo".

Posle tužbe mladog ljekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović, objavljenih u autobiografiji "Ovo malo istine", da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pjevačem, sud će konačno razjasniti da li su njih dvojica u krvnom srodstvu.

Pjevač je navodno čak dvije godine odlagao suđenje ulažući žalbe zbog nadležnosti suda, ali je na to stavljena tačka, prenosi "Kurir".

U tom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušanju parničnih stranaka koje tek predstoje.

"Počinje glavno suđenje. Miroslav je slušao zle i loše savjetnike, izgleda da je njima opkoljen. Trebalo je da bude pošten i da čini ono što je pravedno i pred Bogom i pred ljudima. Ovo je sve moglo da se izbjegne jednim razgovorom. Čovjek ne može da stvori jedno biće i da se posle toga pravi lud. Postoje neka moralna pravila u životu, a on očigledno misli da je izuzetak. Očekujemo da Viši sud u Beogradu okonča njegova glupiranja i da pravda pobijedi", ističe Devinova majka za Alo i dodaje da čovjek u godinama treba sasvim drugačije da se ponaša, pogotovo ako je javna ličnost, prenosi Kurir.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.