Đoković vidno iznerviran: Neću da igram u ovom mraku
Foto:EPA

Đoković vidno iznerviran: Neću da igram u ovom mraku

Novak Đoković, prvi teniser svIJeta, požalio se glavnom arbitru na meču sa Federikom Delbonisom na veoma loše osvJetljenje na "Hard rok" stadionu u Majamiju.

Đoković je u prvom setu imao prednost od 5:3 i servirao je za vođstvo od 1-0, međutim ispustio je servis i Argentinac je vratio brejk zaostatka.

Novak, vidno iznerviran što nije iskoristio šansu da završi prvi set, u tom trenutku je sjeo na klupu i upitao glavnog sudiju zašto svijetla nisu upaljena.

"Čim si mi rekao pozvao sam ih da upale", rekao je sudija, na šta mu je Novak odgovorio: "Zašto nije upaljeno na vrijeme".

Arbitar je uzvratio da to nije bila njegova odluka, ali je pozvao da se reflektori uključe.

"Dobro i šta će sada da bude?", pitao ga je srpski teniser.

"Sada je vrijeme da se upale svijetla", odgovorio mu je on, posle čega je Đoković rekao: "Ne uključuju se. Neću da igram u ovom mraku".

Embed from Getty Images

Reflektori su zaista brzo upaljeni i kroz nekoliko minuta su bili u punoj snazi. Novak i Delbonis su nastavili da igraju, a srpski teniser je posle tri seta prošao u naredno kolo.

Mišljenje Đokovića dijelio je i komentator Mark Peči.

"Ne znam da li će to biti rješiv problem kada turnir uđe u kasniju fazu. Od početka dana je dio terena u sjenci i svi imaju utisak da se radi o turnir u zatvorenom što je velika šeta. Iznenađen sam da nisu upalili svijetla i ranije. Ne mora da bude ovoliko mračno, pa da onda upale svijetla", rekao je on.

Srpski teniser se u osmini finala Mastersa u Majamiju sastaje sa Robertom Bautistom-Agutom i njihov duel na programu je u utorak.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.