Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Majamiju
Novak Đoković, foto:AP

Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Majamiju

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Majamiju.

Đoković je posle velike borbe sa 83. teniserom svijeta, Argentincem Federikom Delbonisom, slavio u tri seta sa 7:5, 4:6, 6:1 u njihovom prvom odmjeravanju snaga.

Novak je u prvoj rundi bio slobodan, da bi potom u prvom meču posle poraza u Indijan Velsu, pobijedio Bernarda Tomića sa 7:6 (2), 6:2, ali ovog puta je imao mnogo više problema i meč je trajao tačno dva sata.

Tako će se Đoković u osmini finala sastati sa Špancem Robertom Bautistom Agutom koji je u dva seta bio bolji od Italijana Fabija Fonjinijja, 6:4, 6:4.

Zanimljivo je da je Novak slavio na 54. rođendan svog trenera Marjana Vajde koji se poprilično preznojavao na tribinama, ali na kraju, Novak jednostavno nije mogao da izgubi,prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.