Ovo su razlozi zbog kojih muškarci nemaju želju za vođenjem ljubavi
Ilustracija

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci nemaju želju za vođenjem ljubavi

Evo šta sve može biti razlog što on nije raspoložen za akciju.

1. Novac 

Novac nije seksi tema, osim ako niste dobili na lutriji i planirate da pola iznosa podijelite s njim. 

2. Vijesti 

Vijesti i seks takođe ne idu zajedno. Politički i ekonomski problemi odličan su način za dodavanje stresa u vaš život, a ne malo romantike i akcije. 

3. Porodica 

Bilo kakve porodične teme nisu primamljive iz seksualne perspektive. Postoji vrijeme i mjesto za takve stvari, a prije ili posle seksa definitivno nije to vrijeme, kao ni za priče o tome kuda vodi vaš odnos. 

4. Cepidlačenje 

Kad dođe do seksa, muškarac želi da žena 100 odsto učestvuju u trenutku zajedno s njim. A primećivanje toga kako je pod prljav ili na noćnom ormariću ima prašine, siguran je način da "ubiješ" trenutak. 

5. Nesigurna si 

Još jednom ponavljamo - muškarci ne primećuju nepravilnosti na nama tokom seksa. Opustite se i uživajte. 

6. Djeca 

Ako ste jedan od parova koji ima djecu, ne spominjite ih u ovakvim trenucima, jer će sve završiti i prije nego što je počelo. Obožavate ih, znamo, ali takvi razgovori ne vode do vrućeg seksa. 

7. Drama 

Kaže se da nakon svađe padne i dobar seks. Ali, ta svađa ne bi trebalo da uključi suze i dramatizovanje. Da li biste vi željeli muškarca koji plače prije seksa? 

8. Bolest 

Biti bolestan nije previše uzbudljivo pa bi bilo bolje da pričekate dok se ne dovede u red.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.