Crna Gora dočekuje Englesku: Ambasadorka i ministar već na terenu(VIDEO)
Foto:Screenshot

Duel starih prijatelja i saveznika

Crna Gora dočekuje Englesku: Ambasadorka i ministar već na terenu(VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u ponedeljak igra protiv Engleske u Podgorici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Tim povodom, britanska ambasadorka Alison Kemp i ministar sporta i mladih Nikola Janović osvrnuli su se na značaj sportskih vrijednosti kojima obje reprezentacije teže: prijateljstvo, poštovanje i izvrsnost.

U video obraćanju nabritanska ambasadorka i ministar sporta i mladih su govorili o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanskih odnosa.

Kako je ambasadorka Kemp istakla, naše dvije zemlje spaja duboko uzajamno poštovanje.

Crna Gora, iako geografski mala, često oduševi Ujedinjeno Kraljevstvo spektakularnim uspjesima svoje reprezentacije i individualnih sportista - kazala je britanska ambasadorka.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je ocijenio da je prijateljstvo koje spaja naše dvije zemlje ono koje spaja i naše dvije reprezentacije, te da tako vidi i nastupajuću utakmicu, kao onu između starih prijatelja.

Po njegovim riječima, želja za uspjehom je ono što svaku reprezentaciju motiviše i poželio uspjeh objema reprezentacijama a da boja - crnogorska pobijedi.

Pogledajte obraćanje ambasadorke Kemp i ministra Janovića:

 

Engleska je u prvom kolu upisala ubjedljivu pobjedu protiv Češke 5-0 a Crna Gora je sinoć odigrala neriješeno 1:1 sa Bugarskom u Sofiji.

Utakmica drugog kola grupe “A“ između Crne Gore i Engleske igraće se u ponedjeljak u Podgorici sa početkom u 20:45 sati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.