Abazović: Desetine hiljada građana očekuje dogovor, počinje CG proljeće
Sa presa

Abazović: Desetine hiljada građana očekuje dogovor, počinje CG proljeće

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, sa današnjeg presa koji je simbolično održan na Trgu nezavisnosti u 5 do 12h, pozvao je sve opozicione partije da se usaglase oko “Sporazuma za budućnost” i da ostave po strani stranačke interese, saopšteno je iz ove partije.

"Na korak smo do istorijskog sporazuma za Crnu Goru. Vjerujem da možemo postići saglasnost oko sporazuma jer moramo biti svjesni odgovornosti koju su pred nama postavile na destine hiljada građana svake subote”, naveo je Abazović.

Lider URA kazao je i da je ta partija “spremna da bude domaćin eventualnih opozicionih sastanaka, a ako je potrebno i njihov organizator”.

“Građani su poslali jasnu poruku da u ovome moramo uspjeti zajedničkim snagama, da moramo da prevaziđemo razlike i postignemo zajednički dogovor”, naglasio je on.

Pozvao je i sve građane da se masovno okupe na sjutrašnji protest, i podrže budućnost države.

"Na korak smo do istorijskog sporazuma za Crnu Goru. Dogovr je nužan jer građani traže crnogorsko proljeće. Vrijeme je za kolektivno buđenje i da Crnoj Gori konačno svane u političkom i cjelokupnom društvenom kontekstu”, zaključio je Abazović na presu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.