Kašćelan razgovarao sa novinarima iz Sjeverne Makedonije
Kašćelan sa novinarima

Kašćelan razgovarao sa novinarima iz Sjeverne Makedonije

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan razgovarao je sa grupom prominentnih novinara iz Sjeverne Makedonije koji borave u Crnoj Gori, a danas su posjetili Cetinje.

"Oni dolaze iz nacionalnih medija – televizija Telma, Alsat, Sitel, Alfa, Nacionalne i 24 TV, novina Nezavisen, Večer i Sloboden pečat, portala Faktor i Nacionalnog radija", saopšteno je iz Prijestonice.

Kašćelan upoznao je goste sa bogatom istorijom grada, ukazujući na najvažnije kulturno-istorijske spomenike, znamenite ličnosti, a posebno na lozu Petrovića, koji su dali nemjerljiv doprinos usponu i razvoju crnogorske države, filozofske misli, pismenosti, kulture i umjetnosti.

"Gosti su se zahvalili gradonačelniku na prijemu i gostoprimstvu, i interesovali, između ostalog, za turističke i poslovne mogućnosti i potencijale grada, demografska kretanja, uticaj članstva u NATO na priliv investicija, o biznis zoni Obod.

Novinari iz Sjeverne Makedonije, koji se bave izvještavanjem o ekonomiji i finansijama, obišli su istorijsko jezgro Cetinja, a potom putovanje nastavili ka Njegušima i dalje ka Kotoru. Boravak u Crnoj Gori završiće posjetom Budvi", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.