ŽAD Danilovgrad dao punu podršku Milu Đukanoviću
Opštinski odbor Ženske alijanse DPS Danilovgrad

ŽAD Danilovgrad dao punu podršku Milu Đukanoviću

Sinoć je u punoj sali SO Danilovgrad održan Opštinski odbor Ženske alijanse DPS Danilovgrad, kojom je predsjedavala Tanja Bošković. Na sjednici su razmatrani realizacija izbornog programa DPS Danilovgrad i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, saopšteno je iz DPS-a.

Predsjednica OO DPS Danilovgrad, Zorica Kovačević je upoznala prisutne sa aktivnostima koje su sprovedene i koje se sprovode od strane lokalne samouprave u cilju realizacije izbornog programa.

SjednicaADDPSDanilovgrad2

ŽAD Danilovgrad je izrazio zadovoljstvo stepenom realizacije izbornog programa, te dao punu podršku nastavku aktivnosti koje se, kako je saopšteno, kontinuirano sprovode na dobrobit Danilovgrađana, ali i cjelokupne Crne Gore. Posebno je istaknuta i konstantna podrška Vlade Crne Gore svim projektima u Danilovgradu.

"Rad i dugogodišnji napredak lokalne samouprave najbolja su reklama DPS-a, te je ocijenjeno da fijasko protesta opozicije u Danilovgradu nije bio neočekivan, budući da Danilovgrađani, kao i ostali Crnogorci prepoznaju i razlikuju rad od nerada.

U tom pravcu, puna podrška je data predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću kao čovjeku koji Crnu Goru, a time i Danilovgrad vodi u ekonomski napredak i prosperitet. Na taj način, saglasne su članice ŽAD Danilovgrad, želimo pružiti svesrdnu podršku svim aktivnostima DPS na lokalnom i državnom nivou", navodi se u saopštenju.

Prisutnima se u ime Predsjedništva DPS Crne Gore obratila Daliborka Pejović, koja je ujedno i predsjednica ŽAD Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.