Uhapšen Bjelopoljac zbog krađe 100.000 eura, za saučesnikom se traga
Ilustracija

Rasvijetljena teška krađa počinjena prije dvije i po godine

Uhapšen Bjelopoljac zbog krađe 100.000 eura, za saučesnikom se traga

D.S. (26) iz Bijelog Polja uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa koja je izvršena na naročito drzak način.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, intenzivno se traga i za R.M. (27) iz Bijelog Polja koji je trenutno nedostupan nadležnim organima, a za kojeg se sumnja da je bio saučesnik u vršenju ovog krivičnog djela.

"Naime, službenici CB Bijelo Polje su, nakon višemjesečnih operativnih mjera i radnji, lišili slobode D.S. koji je kako se sumnja sa R.M. počinio krivično djelo teška krađa na naročito drzak način na štetu M.P. (75) iz Bijelog Polja.

Oni su kako se sumnja, 26. avgusta 2016. godine, sa ramena oštećenog M.P, koji se kretao ispred jedne zgrade, otrgli i otuđili kožnu torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 100.000 eura", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.