Mladi milioner traži asistenta: Vaše je samo da putujete s njim, plata preko 30.000 eura(VIDEO)
Metju Lepre

Mladi milioner traži asistenta: Vaše je samo da putujete s njim, plata preko 30.000 eura(VIDEO)

Milioner Metju Lepre iz Sidneja koji ima 26 godina i vlasnik je nekoliko kompanija za elektronsku tgovinu u potrazi je za asistentom koji će s njim putovati svijetom kako bi mu pomogao u daljnjem razvijanju biznisa.

Naime, kako je naveo, za posao njegovog ličnog asistenta godišnja plata će iznositi preko 30 hiljada eura.

e59f2a90f56e28c790afdd388d066ee9

"Sve troškove putovanja po svijetu snosiiću ja. Od ličnog asistenta očekujem da je uz mene i da mi pomaže oko vođenja poslova kojim se bavim", kaže Metju.

Ovaj mladi preduzetnik iz Australije kaže da je prije samo tri godine radio tri fizička posla da bi izdržavao majku, ali poslovi na internetu donijeli su mu zaradu koja se sada mjeri u milionima dolara.

Ako želite aplicirati na poziciju njegovog ličnog asistenta, to isto možete učiniti na ovom linku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.