Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog javno gledanje utakmice: Dođite da navijamo za CG

U organizaciji CKM-a

Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog javno gledanje utakmice: Dođite da navijamo za CG

Crnogorska kulturna mreža nastavlja sa realizacijom projekta "Javno gledanje utakmica crnogorske reprezentacije", pa će tako 22. marta na Trgu Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici sa početkom od 18 časova organizovati gledanje fudbalske utakmice Bugarska-Crna Gora.

Na trgu će kako je saopšteno iz CKM-a biti postavljena video produkcija površine 40m2 koja će prisutnim gledaocima dočarati ugođaj gledanja utakmice koji do sada nije viđen u Podgorici.

"Ovaj projekat koji je prvenstveno usmjeren ka mladima ima za cilj buđenje naijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana.

U vrenemu kada naši sportisti ne postižu zapažene rezulate veoma je važna realizacija ovakvih projekata kako bi se kod građana podigao nacionalni naboj", kažu iz CKM-a.

IMG3795

Cilj  je kako dodaju da animiraju što veći broj mladih da prisustvuje događaju, i da bez obzira na vjeru i naciju navijaju za crnogorsku reprezentaciju.

"Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje televiziji NOVA M putem čijeg signala će posjetioci besplatno moći da prate prenos utakmice.

Pozivamo građane Glavnog grada i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno navijamo za Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.