Đukić osuđen na tri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva
Foto: Ilustracija

Đukić osuđen na tri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva

Vijeće sudije Vukomira Boškovića na ponovnom suđenju izreklo je osudu od tri i po godine zatvora Berancu Miomiru Đukiću (28) koji se tereti za pokušaj ubistva sugađanina Kenana Sujkovića.

Đukić je 21. oktobra 2017. pod automobil Sujkovića postavio eksplozivnu napravu velike razorne moći i to zbog ranijih nesuglasica koje su imali.

Vozilo je te večeri koristilo više osoba, koje srećom nijesu povrijeđne.

Đukić je na prethodnom suđenju osuđen na četiri i po godine zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo presudu i predmet vratio na ponovni postupak.

Novim postupkom Đukiću je zatvroska kazna smanjena godinu, prenosi Standard.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.