Popularna Slovenka, crnogorskog porijekla 25. marta objavljuje svoj prvi album

Jedna od najslušanijih izvođača na Balkanu

Popularna Slovenka, crnogorskog porijekla 25. marta objavljuje svoj prvi album

Popularna Slovenka, crnogorskog porijekla, Senidah, koja je za samo godinu dana stekla status jedne od najvećih muzički zvijezda na Balkanu, za 25. mart je najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom „Bez tebe“.

Senidah je pažnju na sebe skrenula pjesmom Slađana, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album Bez tebe u izdanju „Basiviti didžitala“.

Najava na „Instagramu“ odmah je izazvala veliko interesovanje publike

„Na albumu će se naći šest novih pjesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pjesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove Crno srce i producirao ga je Cobi“, kažu u ovoj izdavačkoj kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Senidah (@senida_h) дана

 

Senidah se obratila i svjetskoj publici, objavivši singl Rajd (Ride) na engleskom jeziku.

„Engleski se lijepo pjeva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razumije na pravi način. Pjevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osjetila“, objašnjava Senidah.

Posle gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osvježenje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova i njenog jedinstvenog vokala.

RTS/BASSIVITY DIGITAL

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.